Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران (نیماد) تفاهم‌نامه را به منظور اعطای گرنت تشویقی به پژوهش‌های تقاضامحور حوزه ارتباط با صنعت بر محور آیین‌نامه گرنت‌های ارتباط با صنعت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور امضا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسعه فعالیت‌های علمی- پژوهشی و لزوم ایجاد هماهنگی و همکاری بین مراکز ذیربط و تبادل تجارب، اطلاعات و بهره‌برداری از توانمندی‌های علمی، تخصصی و امکانات طرفین از جمله الزامات امضای این تفاهم‌نامه به‌شمار می‌رود.

هدف از عقد این تفاهم‌نامه، تعریف و اجرای فراخوان اختصاصی برای اعطای گرنت ویژه جهت تشویق محققان طرح‌های پژوهشی با جذب اعتبار از بخش خصوصی و دولتی تحت عنوان طرح‌های پژوهشی تقاضامحور در حوزه سلامت است.

به موجب این تفاهم‌نامه معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت موظف است با دانشگاه‌ها جهت اخذ اطلاعات محققان و فناورانی که بالقوه – طبق آیین‌نامه گرنت‌های ارتباط با صنعت – حایز شرایط شرکت در فراخوان این گرنت هستند؛ مکاتبه کند. زمان تعیین شده برای انجام مکاتبات یک ماه و نیم پیش از هر فراخوان است.

ضمن اینکه معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت باید امتیاز و میزان اعتبار تعلق گرفته را با توجه به مجموعه درخواست های واصله و سقف اعتبار فراخوان تعیین کند و کمیته فرادانشگاهی گرنت های ارتباط با صنعت با دستورکار پژوهش‌های تقاضامحور، با حضور نمایندهای از موسسه را تشکیل دهد.

معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت باید ۱۵ روز پیش از هر فراخوان فهرست محققان و فناوران واجد شرایط و سقف اعتبارات گرنت‌ها به دانشگاه‌های ذیربط و موسسه را اعلام کند.

موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران (نیماد) هم متعهد شده تا جدول زمانی فراخوان های گرنت تشویقی پژوهش‌های تقاضامحور سال آتی، در اسفند ماه هر سال را به معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اعلام کند.

سقف اعتبار پیش‌بینی شده برای هر فراخوان را تعیین و اطلاع‌رسانی کند. گرنت پژوهش‌های تقاضامحور به محققان معرفی‌شده از سوی معاونت را تخصیص دهد و همینطور همکاری تسهیل گرانه با معاونت تحقیقات وزارت بهداشت در طول اجرای فراخوان گرنت پژوهشی تقاضامحور داشته باشد.

پیرو امضای این تفاهم‌نامه آیین‌نامه گرنت‌های ارتباط با صنعت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نیز تهیه و تایید شده است.

کد خبر 5332353

منبع: مهر

کلیدواژه: تفاهم نامه معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت طرح گرنت ارتباط صنعت و دانشگاه دانشگاه های علوم پزشکی طرح های پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان فیس بوک حاکمیت سایبری طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی همراه اول تحقیقات علمی ایالات متحده امریکا شبکه ملی اطلاعات امنیت سایبری صندوق نوآوری و شکوفایی حکمرانی فضای مجازی عیسی زارع پور تولید دانش بنیان معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت پژوهش های تقاضامحور تفاهم نامه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۵۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کد خبر 6095221

دیگر خبرها

  • تعویق در روند تحقیقات جنایات جنگی نیروهای بریتانیایی در افغانستان  
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند