Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@21:31:40 GMT

آیین نامه جدید ارتقا اساتید علوم پزشکی تدوین شد

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۹۷۸۱۷

آیین نامه جدید ارتقا اساتید علوم پزشکی تدوین شد

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی اکبر حق دوست امروز در نشست مدیران معاونت آموزشی وزارت بهداشت گفت: آیین نامه ارتقاء اساتید، آیین نامه مترقی است که تغییرات ریشه ای و بنیادی را در پی دارد. این آیین نامه مراحل قانونی تصویب خود را طی کند و می تواند بسیاری از آسیب های موجود را حل و فصل کند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت یادآور شد: همچنین فعالیتهای خوبی در زمینه تغییرات تشکیلات دانشگاه ها و شفاف سازی درباره پایگاه های مشترک اطلاعاتی برای دانشجویان صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از اعضای هیات علمی دانشگاه ها خواست کتاب های تهیه شده با عناوین مسیرهای تعالی و سرآمدی دانشگاه ها را مطالعه کنند و با توجه به تفاهم نامه منعقد شده با معاونت تحقیقات و فناوری از گرنت های درسی استفاده کنند.

حق دوست با اشاره به تصویب آیین نامه مشترک وزارت علوم و وزارت بهداشت در زمینه دوره مشاهده گری گفت: اعضای هیات علمی دانشگاه ها می توانند از این ظرفیت و فرصت استفاده کنند چرا که معتقدم یک جامعه شناس وقتی هر هفته یک ساعت لباس اتاق عمل بپوشد در دیدگاه وی تغییرات زیادی ایجاد می شود و در مقابل هم یک استاد علوم پزشکی می تواند در حوزه علوم دیگر تحقیق کند.

استفاده از فرصت های اجتماعی و کارهای عام المنفعه برای تدوین پایان نامه

وی موضوع استفاده از فرصت های اجتماعی و کارهای عام المنفعه برای تدوین پایان نامه را مطلوب توصیف کرد و گفت: در موضوع پایان نامه های علوم پزشکی دانشجویان و اساتید را ترغیب کنیم تا به کارهای عام المنفعه وارد شوند که در ارتقاء آنها موثر باشد.

معاون وزیر بهداشت درباره باشگاه هیات علمی در دانشگاه های علوم پزشکی گفت:ابدا این طور نبوده که بخواهیم که انجمن صنفی هیات علمی را سرکوب کنیم بلکه تشویق کرده ایم و از دانشگاه ها می خواهیم که باشگاه را نیز تقویت کننند تا صداهای مختلف اعضای هیات علمی شنیده شود.

مقایسه حقوق و دستمزد اعضای هیات علمی وزارت بهداشت با وزارت علوم

همچنین دکتر حق دوست معاون آموزشی وزارت بهداشت درباره مباحثی که در زمینه حقوق و دستمزد اعضای هیات علمی وزارت بهداشت و مقایسه آن با اعضای هیات علمی وزارت علوم مطرح می شود گفت: قانون ابهاماتی دارد اما این موضوع که وزارت علومی ها مشابه ما شدند ما خوشحال می شویم همه دریافتی ها بالا برود و هیچ تنگ نظری نداریم.

وی گفت: بحث اصلی همسان سازی وظایف و همسان سازی حقوق است که این موضوع از سوی وزارت بهداشت و وزیر بهداشت دنبال می شود تا برای اعضای هیات علمی که فعالیتی فراتر از وظایف اعضای هیات علمی وزارت علوم دارند مزیتی فراهم کنند.

حق دوست اظهار داشت: در فضای مجازی و گروه هایی که وجود دارد فیش های حقوقی برای من می فرستند اما باید متوجه باشیم که به جز حقوق ثابت بسیاری از قوانین حقوق و دستمزد اعضای هیات علمی وزارت بهداشت و وزارت علوم یکسان نیست مسائلی مانند تمام وقت جغرافیایی و کارانه در وزارت علوم وجود ندارد.

در ادامه این نشست دکتر سیدعلی حسینی رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت در زمینه پرسش اعضای هیات علمی در حوزه سربازی و بورسیه ها و فراخوان جذب هیات علمی گفت: در مورد سرباز هیات علمی در نامه ای که ستاد مشترک نیروهای مسلح اعلام کرده است که کارت پایان خدمت از سوی ستاد و پس از پایان تعهدات به وزارت بهداشت تحویل داده می شود و تحویل کارت پایان خدمت تا قبل از پایان تعهدات ممنوع است.

وی افزود: در هر حال باید فرد تا پایان دوره ضرورت و تعهد کار خود را انجام دهند و اینکه وزارت بهداشت تحت فشار کارت پایان خدمت را تحویل دهد امکان پذیر نیست.

حسینی افزود: پس از پایان دوره ضرورت و سربازی افراد می توانند وارد فراخوان شوند و بدون کارت نیز می توانند شرایط اولیه را طی کنند و بعد از آن مراحل را تا تعهد ادامه دهند.

وی در مورد مالیات پلکانی برای اعضای هیات علمی پیمانی و تعهد خدمتی گفت: این موضوع از طریق معاونت حقوقی اعلام شده و مالیات پلکانی مشابه رسمی ها است که برخی از دانشگاه ها مشکل را حل کرده اند و برخی از دانشگاه ها این مشکل را حل نکرده اند.

رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت درباره بورسیه های دانشگاه های علوم پزشکی یادآور شد: اعلام کرده ایم به دانشگاه ها پرونده افرادی که مشمول هستند و در فراخوان شرکت کرده اند اما پرونده هنوز رسیدگی نشده در صورتی که هیات اجرایی جذب پرونده را تکمیل شده بفرستد به هیات مرکزی جذب، در رسیدگی به آن مساعدت می کنیم.

تعیین تکلیف مجوزهای فراخوان های شانزدهم، هفدهم و هجدهم جذب

حسینی درباره تعیین تکلیف مانده مجوزها از فراخوان های جذب اعضای هیات علمی گفت: مهلت استفاده از این مجوزها تا پایان برنامه ششم است و بعد از پایان برنامه ششم مجوزها عملکردی نخواهد داشت.

وی گفت: سعی داریم مجوزهای فراخوان های شانزدهم، هفدهم و هجدهم جذب را تعیین تکلیف کنیم. فراخوان شهریورماه با توجه به وضعیت گذر دولت و تغییرات ممکن است اجرایی نشود و به تعویق بیافتد اما امسال حتما یک فراخوان اعلام خواهد شد.

کد خبر 5239901

منبع: مهر

کلیدواژه: اساتید دانشگاه اعضای هیات علمی جذب هیات علمی سیدعلی حسینی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی آموزش پزشکی انتخابات 1400 وزارت علوم تحقیقات و فناوری سازمان سنجش آزمون استخدامی دانشگاه های علوم پزشکی سیدابراهیم رئیسی آزمون کاردانی به کارشناسی ساماندهی آموزش عالی آزمون دکتری تخصصی گروه پزشکی آموزش مجازی کنکور 1400 دانشگاه آزاد اسلامی آزمون دستیاری هیات علمی وزارت بهداشت اعضای هیات علمی وزارت وزارت بهداشت دانشگاه ها علوم پزشکی وزارت علوم آیین نامه حق دوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۷۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری

به همت سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، ۶۵ استاد نمونه کشوری امسال معرفی شدند، که در بین آنها سه استاد دانشگاه اصفهان، یک استاد دانشگاه صنعتی اصفهان و یک استاد دانشگاه کاشان حضور دارند.


اعضای هیات علمی نمونه دانشگاه اصفهان علی ربانی استاد گروه علوم اجتماعی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، زهره حجتی استاد دانشکده علوم زیستی و فناوری و حسن سبزیان استاد دانشکده شیمی این مرکز علمی هستند.


حسین شریعتمداری، استاد پیشکسوت دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز به‌عنوان یکی از استادان نمونه کشوری معرفی شده است.


استاد نمونه معرفی شده از دانشگاه کاشان نیز محسن نیازی عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی این دانشگاه است.
بر اساس این لیست استان اصفهان از نظر تعداد استادان منتخب پس از تهران، رتبه دوم را (همراه با آذربایجان شرقی) در اختیار دارد.


تعداد اعضای هیات علمی نمونه کشوری امسال در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و ۶ استاد نمونه از بانوان هستند.


استادان نمونه کشوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ۳۱ دانشگاه و با توجه به شاخص‌ها و سوابق آموزشی و پژوهشی و در گروه‌های آموزشی علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری انتخاب شدند.


اصفهان با حدود ۲۰۰ هزار دانشجو، هفت هزار و ۲۰۲ عضو هیات علمی و ۱۸۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی، دومین استان دانشگاهی کشور است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • ۲۳۳ پایان‌نامه مرتبط با کنگره اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای در حال تدوین است
  • عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، استاد نمونه کشوری