Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مریم حضرتی ضمن تشکر از همه پرستاران و پزشکان و همه کسانی که در حال حاضر صمیمانه در کنار مردم هستند تا سلامت‌شان را حفظ کنند، گفت: در عین حال از مردم می‌خواهم که ضمن حفظ خونسردی خود در این روزها، توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند و اگر می‌خواهند به پزشکان و پرستاران کمک کنند، در حفظ و مراقبت از خودشان توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در معاونت پرستاری اقدامات متعددی برای مقابله با کروناویروس جدید انجام شده است؛ یکی از این اقدامات آماده کردن بیمارستان‌های مرجع برای بیماران مبتلا به کرونا بود که پرستاران و پزشکان در این مراکز مشغول به کار هستند و ما برای تامین نیرو و تجهیزات آنها تمام تلاش‌مان را انجام می‌دهیم.

وی افزود: در عین حال برای پیشگیری از خستگی مفرط پرستاران به دنبال تدابیری هستیم تا بتوانیم کمک کنیم و پرستارانی که در خط مقدم مقابله با کرونا فعالیت می‌کنند، دچار سندروم فرسایشی نشوند. باید توجه کرد که بسیاری از پرستاران در مراکزی که برایشان در نظر گرفته شده، می مانند و به منزل نمی‌روند. البته برخی از آنها بنابر شرایط خاصی که دارند ممکن است به منزل بروند.

حضرتی با اشاره نحوه رفع کمبود نیروهای پرستاری، گفت: در این راستا به دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام کردیم که مدیران پرستاری می‌توانند پنج تا ۱۰ درصد نیروهای پرستاری را که در مراکز غیر ریفرال فعالیت می‌کنند، به عنوان ذخیره در نظر بگیرند که بتوانیم از آنها در صورت نیاز استفاده کنیم.

وی همچنین گفت: در همین جا از داوطلبین پرستار، بازنشستگان پرستاری، دانشجویان سال آخر پرستاری، دانشجویان طرحی، دانشجویان در انتظار طرح و پرستاران بیکار و هر گروه پرستاری که این توانمندی را دارد که برای کمک آید، درخواست می‌کنم که لیست‌شان را به ما ارائه دهند تا لیستی از افراد داوطلب داشته باشیم و در صورت نیاز بتوانیم از آنها استفاده کنیم.

حضرتی افزود: از متخصصین پرستاری، اساتید هیات‌علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی پرستاری درخواست می‌کنیم که برای مشاوره و آموزش مردم از طریق سامانه ۴۰۳۰ اقدام کنند و داوطلبین در این زمینه لیست اسامی‌شان از طریق تماس با معاونت پرستاری با شماره تماسی که در سایت معاونت پرستاری قرار دارد، به ما اعلام کنند تا از ظرفیت آنها در آموزش و مشاوره از طریق سامانه ۴۰۳۰ کمک بگیریم.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با بیان اینکه در عین حال یکی از اقدامات مهم ارائه آموزش مرتبط با پیشگیری از کرونا به دانش‌آموزان است، اظهار کرد: حال از آنجایی که فعلا مدارس تعطیل است، آموزش مجازی را ترتیب دادیم که در قالب تفاهم‌نامه‌ای که بین معاونت پرستاری، معونت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش منعقد شده، ‌ به وسیله کارشناسان پرستاری آموزش‌های لازم را برای دانش‌آموزان ترتیب می‌دهیم.

حضرتی  با بیان اینکه پرستاران می‌توانند از طریق سایت معاونت پرستاری با این معاونت تماس برقرار کنند، گفت: هر پرستاری که در کشور مشکلاتی دارد و می‌خواهد آن را مستقیما با معاونت پرستاری در میان بگذارد، می‌تواند از طریق تماس مستقیم آن را مطرح کند و من تمام این موارد را پیگیری کرده و پاسخ می‌گویم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیشترین خواسته  و نیاز پرستاران در بیمارستان‌ها و برای مقابله با کرونا، تجهیزات کافی است، گفت: پرستاران درخواست چندانی نداشته و بسیار قانع و دلسوز در کنار مردم هستند. همه مسئولان در حال تلاشند که تجهیزات لازم را برای پرستاران فراهم کنند و ما پیگیر این موضوع هستیم.

وی تاکید کرد: در عین حال نیاز به نیروی پرستاری هم وجود دارد که با دستور وزیر بهداشت این اختیار به دانشگاه‌های علوم پزشکی داده شده که نیروهای مورد نیازشان را جذب کنند.   این خبر خوبی است. همچنین باید توجه کرد که در استخدامی که به زودی در حوزه پرستاری انجام می‌شود، مسلما پرستارانی که در این شرایط سخت در بیمارستان‌های ریفرال به هر صورت کمک می‌کنند در اولویت استخدامی ما قرار می‌گیرند.

حضورتی اعلام کرد: دستورالعمل نحوه مراقبت از بیماران مبتلا به کرونا در منزل را تدوین کرده و به زودی ابلاغ می‌کنیم. همچنین دستورالعمل مراقبت از سالمندان در مراکز مراقبت و نگهداری سالمندان نیز تدوین شده که به زودی ابلاغ می‌شود.

۴۷۲۳۷

کد خبر 1358582

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: پرستار ویروس کرونا مقابله با کرونا معاونت پرستاری عین حال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۴۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر، سکینه سادات پاد، ضمن اظهار امیدواری نسبت به تصویب این لایحه و احقاق حقوق پرستاران، گفت: مأموریت بنده این است که به سراغ طیف‌ها و مشاغل مختلف بروم و نسبت وزارتخانه‌ها و مشاغل با حقوق مردم را بررسی کنم و برای استیفای حقوق مخاطبان وزارتخانه‌ها تلاش کنم.

وی افزود: به همین دلیل در برنامه سفرهای استانی به بیمارستان‌ها نیز مراجعه و وضعیت آن‌ها را بررسی می‌کنم و ارتباطم با پرستاران در این سفرها، من را ترغیب کرد که بررسی بیشتری در خصوص وضعیت پرستاران داشته باشم.

پاد با بیان اینکه پرستاران نقش کلیدی در نظام سلامت دارند، ادامه داد: وسیع‌ترین و پرحجم‌ترین شغل را پرستاران دارند اما احساس می‌شود به نسبت این میزان اثرگذاری زیاد، ناترازی‌هایی وجود دارد. پرستاران حلقه میانی پزشکان با بیمار و بیمار با خانواده‌اش هستند اما این نقش اساسی آن طور که باید مورد توجه قرار نگرفته است‌.

دستیار ویژه رئیس جمهور با اشاره به فرمایش رهبری مبنی بر لزوم وجود پیوست عدالت در همه آئین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها، گفت: به نظر می‌رسد در برخی حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد و در جلسه‌ای که با وزیر بهداشت داشتیم به این جمع بندی رسیدیم که باید به سراغ تدوین یک لایحه کامل برای حقوق مادی و معنوی پرستاران برویم که این لایحه تدوین و تقدیم ریاست جمهوری شد.

پاد اضافه کرد: رئیس جمهور بلافاصله دستور دادند که باید تا زمان احقاق حقوق جامعه پرستاری این پیگیری‌ها ادامه یابد. در همین راستا نیز وزیر بهداشت در زمان بسیار کوتاهی دستورات مربوطه را صادر کردند و دکتر عبادی نیز بسیار مسئولانه به پیگیری و همکاری پرداختند.

وی با اشاره به نقش مهم پرستاران در تأمین سلامت مردم، خاطرنشان کرد: شغل پرستاری انسان‌ها را منظم و مسئولیت پذیرتر می‌کند و پرستاران گوهر نظام سلامت، الگوی مهربانی، دلسوزی، ایثارگری و صبوری هستند و به همین دلیل افتخار می‌کنم که بتوانم قدم کوچکی برای استیفای حقوق پرستاران بردارم.

‌پاد با بیان اینکه فقدان توانایی انجام کار تیمی گاهی باعث می‌شود اهداف حاصل نشوند، یادآور شد: کار تیمی پرستاران بسیار ارزشمند است. در تعریفی که سازمان جهانی بهداشت از پرستار دارد او را در عین داشتن شخصیت مستقل، همکار پزشکان نیز معرفی می‌کند. حقوق بسیاری از مردم در پرتوی این که شخصیت مستقل پرستار محقق شود، تأمین می‌شود.

وی افزود: اگر به این نکات توجه نشود تا سال ۲۰۳۵ رقم کمبود پرستار در دنیا به ۹ میلیون نفر می‌رسد و اگر گام‌های خود را سریع‌تر نکنیم با مشکلات جدی مواجه خواهیم شد.

دستیار رئیس جمهور در زمینه پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی با هشدار نسبت به اینکه تمایل به مهاجرت بین پرستاران قائل توجه است، گفت: برخی پرستاران احساس می‌کنند عدالت در پرداخت در کشورهای دیگر بهتر است و این موضوع منجر به مهاجرت آن‌ها می‌شود. اما وقتی مساله و راهکار مشخص است، باید به حل آن مساله اقدام کرد و لایحه حقوق مادی و معنوی پرستاران نیز در همین راستا کمک کننده خواهد بود.

وی در پایان با اشاره به مجاهدت‌های پرستاران در ایام همه گیری کرونا بیان کرد: اولین شهدا در همه گیری کرونا از جامعه پرستاری بودند. در این همه گیری بیش از ۳۲۴ شهید پرستار داشته‌ایم و این موضوع ما را مصمم می‌کند که به احقاق حقوق پرستاران توجه بیشتری داشته باشیم.

کد خبر 6094475 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس